Emmalagat logo c44555a44202d1c9be214159adc71a7f1b8c0ce3f0cea7ae6b0a237eeee09917
Large img86
Cookies med Vit och Mörk Choklad

INGREDIENSER

110 g Smör 55 gr Brunt Farinsocker 35 gr Vitt Strösocker 1 st Äggula 1 tsk Vaniljextrakt 160 gr Vita och mörka Chokladknappar 150 gr Mjöl
Otroligt goda Chocolate Chip Cookies, med två olika sorters choklad! Detta recept blir 8-10 kakor. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Mikra smöret i 20 sekunder på hög värme så att det blir mjukt, men inte så mycket så att det smälter. Blanda smöret med socker (båda sorter), äggula, vaniljextrakt och choklad. 3. Tillsätt mjöl och arbeta ihop smeten till en ganska fast deg, som lätt släpper från kanterna på bunken du blandar i. 4. Lägg bakplåtspapper på en plåt. Fördela och skopa upp degen. Forma alla delar till en liten boll som du sedan plattar ut, på plåten. 5. Grädda i mitten av ugnen i 10-15 minuter, eller tills kakorna är gyllenbruna. 6. Ta försiktigt ut kakorna och för över dem, fortfarande på bakplåtspappret, till en bänk eller ett bord. Låt dem svalna och stelna. Tips! Ät dem ljumna och drick ett glas mjölk till. Supergott!
Se fler efterrätter